ZAKAJ POVEČANJE USTNIC

Naravna sestava:  Hialuronska kislina je polisaharid, ki se že nahaja v koži kar zmanjšuje tveganje za neželene reakcije in zagotavlja varnejši videz.

Minimiziranje tveganja: Hialuronska kislina v dermalnih polnilih deluje z minimalnimi možnostmi za hujše reakcije.

Prilagodljivost za individualne želje: Pacienti lahko natančno določijo želeni volumen ustnic, kar vodi v popolnoma prilagojene rezultate

Hitro izvajanje postopka: Uporaba hialuronske kisline v dermalnih polnilih omogoča hitro izvajanje postopka brez okrevanja.

Trajni videz: Povečanje ustnic s hialuronsko kislino zagotavlja trajne rezultate, ki so vidni več mesecev, hkrati pa ohranja naraven videz.

NAROČANJE

Pri povečanju ustnic obstaja več možnosti, vendar se vedno bolj uveljavlja uporaba dermalnih polnil s hialuronsko kislino. Ta vrsta polnila prinaša privlačne rezultate, ki trajajo do šest mesecev. Poleg tega je možnost uporabe lastne maščobe, ki omogoča deloma trajne rezultate, vendar se odstotek preživetja maščobe lahko razlikuje med posamezniki.

Pomembno je omeniti, da trajnih polnil za povečanje ustnic, kot so aquamid, biopolimeri in silikon, ne priporočamo, saj lahko povzročajo hude zaplete in imajo dolgoročne negativne učinke na zdravje.

TRAJANJE

20 – 30 minut

ANESTEZIJA

NI POTREBNA

OKREVANJE

Posebno okrevanje ni potrebno. Možna je takojšnja vrnitev na delo.

KAJ JE DOBRO VEDETI PRED POVEČANJEM USTNIC?

KAKŠNO JE OKREVANJE PO POSEGU POVEČANJA USTNIC?

Posebno okrevanje ni potrebno. Priporočljivo je uporabiti hladilno terapijo na mestu injiciranja, saj zmanjšuje morebitno oteklino in ublaži nelagodje. Poseg omogoča strankam takojšnjo vrnitev na delo in druge vsakodnevne aktivnosti. Kljub temu se lahko pojavijo nekateri neprijetni stranski učinki, kot sta oteklina in modrica, vendar ti običajno izginejo v nekaj dneh. Pomembno je vedeti, da je koža na mestu povečanja ustnic bolj občutljiva, zato je treba skrbeti za njeno zaščito pred zunanjimi dejavniki, kot so vročina, mraz in UV svetloba. Celovita skrb za kožo po posegu prispeva k dolgoročnim estetskim rezultatom in zmanjšuje možnosti za neprijetnosti.

KAKŠNA JE CENA POVEČANJA USTNIC?

Cena postopka povečanja ustnic se določi individualno glede na želje stranke, uporabljena dermalna polnila, ter cilje, ki jih želi stranka doseči. Pri uporabi polnil, kot sta JUVEDERM in NEAUVIA, se cena lahko giblje med 190 in 390 EUR. Pomembno je poudariti, da je končna cena rezultat pogovora med stranko in zdravnikom, kjer se določijo specifične želje, pričakovanja ter cilji posameznika. Skupaj se nato oblikuje individualiziran načrt, ki odraža potrebe stranke in zagotavlja optimalne estetske rezultate povečanja ustnic. Pred posegom se močno priporoča posvet s strokovnjakom, ki bo lahko natančno ocenil potrebe stranke in ji predstavil ustrezno ceno glede na izbrane polnila ter želene cilje.

ALI JE POSEG BOLEČ?

Pri postopku povečanja ustnic s hialuronsko kislino se običajno uporablja anestetična krema, da bi zmanjšali nelagodje. Da bi zagotovili čim bolj udobno izkušnjo, se pred posegom večkrat uporabi kakovostna anestetična krema ali se izvede lokalna anestezija. Večina ljudi dojema postopek kot manj boleč v primerjavi z drugimi estetskimi posegi, kar omogoča bolj sproščeno izkušnjo med povečanjem ustnic.

ALI OBSTAJAJO KAKŠNA TVEGANJA IN STRANSKI UČINKI?

Povečanje ustnic s hialuronsko kislino je priljubljen estetski postopek, vendar se, kot pri vsakem medicinskem posegu, povezanem s tveganjem, morate zavedati možnih neželenih stranskih učinkov. Preden se odločite za postopek, je ključno, da se z zdravnikom temeljito posvetujete o tveganjih, možnih komplikacijah ter omejitvah uporabe hialuronske kisline.

Običajni stranski učinki povečanja ustnic lahko vključujejo oteklino, glavobole, neravnosti in grudice na mestu aplikacije. Manj pogosti stranski učinki lahko vključujejo vidnost polnila skozi kožo, poškodbe globokih struktur ter redke okužbe tkiv.

Posebno pozornost je potrebno nameniti bolnikom z motnjami strjevanja krvi, saj je potrebno prenehati jemati Aspirin, vitamin E in preparate ginka pred posegom. Pri redkem pojavu herpesa se lahko zdravnik odloči za preventivno jemanje virostatikov. S temeljitim poznavanjem potencialnih tveganj in natančnim upoštevanjem navodil pred in po posegu lahko varno in učinkovito uživate v lepših, polnejših ustnicah.

ALI JE POVEČANJE USTNIC TRAJNO ALI SE HIALURONSKA KISLINA RAZGRADI?

Hialuronska kislina, uporabljena pri povečanju ustnic, ni trajna in se sčasoma razgradi v telesu. Ta značilnost predstavlja prednost za tiste stranke, ki se zanimajo za povečanje ustnic, vendar želijo ohraniti možnost prilagajanja svojega videza v prihodnosti. Razgradnja hialuronske kisline omogoča pacientom, da se odločijo za morebitne spremembe v velikosti ali obliki ustnic, če se njihove estetske preference s časom spremenijo. To zagotavlja fleksibilnost in nadzor nad videzom, kar je pomembno za tiste, ki cenijo možnost prilagajanja svojega estetskega videza skozi čas.

ŽELITE TERMIN POVEČANJA USTNIC?

Rezervirajte termin preko spleta, oddajte povpraševanje ali nas pokličite na telefonsko številko +38630662889


    5/5 - (10 votes)
    Odpri okno
    Kontaktirajte nas!
    Pozdravljeni,

    kako vam lahko pomagamo?