Microneedling zagotavlja neverjetne rezultate z uspešnim zmanjšanjem znakov staranja, pigmentacije, aken, strij in še veliko več.  

ANTI AGE TERAPIJA

Postopek sproži naravno proizvodnjo kolagena in elastina iz notranjosti kože ter povzroči bolj zdrav videz kože.

BRAZGOTINE

Iglična terapija skozi celoten voden protokol tretmaja podpira naravni proces celjenja ter s tem povzroči zmanjšanje obsežnega brazgotinjenja tkiva.

MIMIČNE GUBE

S tretmaji microneedling na popolnoma varen način povzročimo naravno proizvodnjo kolagena kar ima za rezultat vidno zglajene gube na obrazu in okrog oči.

AKNE

Iglična terapija vidno izboljša videz problematičnih kožnih izbruhov črnih in belih ogerc ter aknaste kože

PIGMENTACIJA

Tretmaji microneedling so idealna terapija za odpravo vseh vrst pigmentacije in neenakomernega presežka melanina v koži.

STRIJE

Tako številni zdravniki kot pacienti izpostavljajo microneedling kot najučinkovitejše metode za odpravo obsežnih strij na telesu.

ROZACEA IN RDEČICA

Microneedling uspešno zmanjša običajne simptome rozacee in nenormalno rast krvnih žil na obrazu.

V ŠTIRIH KORAKIH DO NOVO DEFINIRANE KOŽE

1
ANALIZA KOŽE

Pred izvedbo storitve, bo izkušeni strokovnjak za iglično terapijo izvedel BREZPLAČNO analizo kože vašega obraza. Analiza kože bo vsebovala pregled stopnje hidratacije, elastičnosti in pH zaščitnega sloja povrhnjice, teksture kože, razporeditev pigmentacije, rdečice in sončnih madežev ter odprtosti por in globino gub. Glede na izvedeno analizo bo izkušen kozmetik z vami izvedel posvet s katerim boste izvedeli kaj lahko po tretmaju pričakujete, koliko zdravljen je potrebnih do želenih rezultatov in koliko časa je potrebno med posamezni tretmaji.

2
PRIPRAVA KOŽE

Vašo kožo bomo s kozmetiko Dermaceuticals pred začetkom terapije pripravili, da bomo izboljšali rezultate terapijo in pospešili vašo pot do sijoče kože. Pred izvedbo terapije na vašo kožo nanesemo tudi anestetično kremo, s katero minimiziramo bolečine ob izvajanju tretmaja.

Microneedling

3
IGLIČNA TERAPIJA

Microneedling Dermapen 4 je minimalno invazivni poseg, pri katerem z drobnimi iglicami prebadamo površino kože. Z mikro poškodbami kože sprožimo naraven proces celjenja in obnovo osnovnih gradnikov, kolagena in elastina.  Številne drobne luknjice, ki jih pri posegu naredimo v kožo omogočajo vstop aktivnih sestavin in hranil v kožo, kjer potekajo procesi obnove. Terapija spodbudi proizvodnjo kolagena in elastina, hkrati pa izboljša površinske plasti kože, da koža izgleda mladostna in sveža.

Gre za vodilno tehnologijo v svetu microneedlinga in sedaj s 4 generacijo, res nima pravne konkurence. Dermapen 4 lahko naredi v sekundi impresivnih 1.920 mikro kanalov, ki gredo v globino od 0.2-3mm. Terapija je minimalno boleča, zahvaljujoč sofisticirani, tehnološko dovršeni tehnologiji. Klinična terapija se lahko izvaja kjerkoli na telesu, tudi na najbolj problematičnih predelih.

4
NEGA KOŽE DOMA

Po končani terapiji prejmete priročen paket kozmetičnih izdelkov DP Dermaceuticals, ki vsebuje vse izdelke, za vašo jutranjo in nočno rutino nege kože prilagojene odpravi vaših težav z kožo. Izdelki Dermaceutisals, so varni in oblikovani posebej za nego kože po iglični terapiji z Dermapen 4. Uporaba teh izdelkov je poleg terapije edina pot do učinkovitih in želenih rezultatov.

ZAKAJ ZA IGLIČNO TERAPIJO IZBRATI DERMAPEN 4

PRIPOROČLJIVO

Na tisoče zdravnikov po vsem svetu izpostavlja napravo Dermapen 4 kot najbolj učinkovito za izvajanje iglične terapije.

SODOBNA TEHNOLOGIJA

Tehnologija Dermapen ustanovljena v Avstraliji se je od leta 1976 do danes razvila v najsodobnejšo tehnologije iglične terapije.

PODPORNA KOZMETIKA

V kombinaciji s terapijo prejmete BREZPLAČNO kozmetične izdelke Dp Dermaceuticals, ki so ekskluzivno narejeni za domačo nego kože med tretmaji.

ZAUPANJA VREDNO

Zahvaljujoč vsem pozitivnim rezultatov, je terapiji z napravo Dermapen 4 zaupalo že več kot 4 milijone ljudi po vsem svetu.

REZERVIRAJ BREZPLAČNI POSVET

Izkoristi priložnost in rezerviraj brezplačni posvet s strokovnjakom pred izvedbo iglične terapije.
Rezervirajte termin preko spleta, oddajte povpraševanje ali nas pokličite na telefonsko številko +38630662889


  ŽE VEŠ KDAJ BI PRIŠEL K NAM?

  Svoj termin lahko rezerviraš kar preko spleta.

  POGOSTA VPRAŠANJA

  ALI JE MICRONEEDLING BOLEČ?

  Terapija microneedlinga je minimalno boleč poseg. Stranke največkrat poročajo o rahlem zategovanju obraza in pekočem občutku. Pred izvedbo terapije lahko na kožo nanesemo tudi anestetično kremo s katero bolečino med tretmajem odpravimo

  ALI SO TRETMAJI Z DERMAPEN 4 VARNI?

  Da, zdravljenje je popolnoma varno. Tretma iglične terapije ne predre naravne bariere kože, prodre le v povrhnjico, da spodbudi proizvodnjo kolagena. Koža je po tretmaju rahlo rdeča. Povrhnjica se zaceli hitro, v nekaj urah. Koža pa naj bi bila popolnoma normalna v 24 do 48 urah.

  PO KOLIKŠNEM ČASU SO VIDNI PRVI REZULTATI?

  Prvi rezultati so vidni že po enem tretmaju. Za optimalne rezultate je običajno potrebno tretmaje ponoviti 3-6 krat odvisno od problematike kože, ki jo rešujemo. Za hitrejše rezultate je potrebna redna domača uporaba proizvodov Dp Dermaceuticals. Pri nas jih ob nakupu terapij prejmete brezplačno.

  ZA KOGA TERAPIJA NI PRIMERNA?

  Iglična terapija velja za varen in za stranke dobro prenašan poseg. Kljub temu obstajajo nekatere omejene kontraindikacije, ko terapija ni priporočljiva:

  • Aktivne in cistične akne
  • rane na predelu terapije,
  • glivične in bakterijske okužbe kože,
  • aktivna okužba z virusom Herpes
  • kožni rak
  • motnje v strjevanju krvi
  • virusne bradavice