Če ste trenutno tukaj, lahko sklepam, da aEstetik že poznate, prav tako pa ste zagotovo zasledili tudi naše storitve. V današnjem blogu vam jih bomo opisali, da vam olajšamo izbiro 🙂 

V grobem obstajajo invazivne in neinvazivne metode, kjer je glavna razlika ta, da pri invazivnih metodah vstopamo v telo, medtem ko se pri neinvazivnih procedurah ne prebada in ne vstopa v notranjost telesa. Trenutno je velik porast minimalno invazivnih kozmetičnih posegov, kjer se uporabljajo tehnike, ki omejujejo velikost in količino rezov ali injekcij. Minimalno invazivni postopki so zelo priljubljeni, ker ne povzročajo brazgotin na koži, prav tako pa je čas okrevanja zelo kratek. Neinvazivni in minimalno invazivni postopki skupaj s tehnologijo stalno napredujejo, pri čemer so rezultati že zelo podobni invazivnim postopkom.

Neinvazivne in minimalno invazivne storitve, ki jih izvajamo v centru aEstetik:

Microneedling

Za microneedling uporabljamo sodobni Dermapen 4. Gre za minimalno invazivni poseg, pri katerem z drobnimi iglicami prebadamo površino kože. Z mikro poškodbami kože sprožimo naraven proces celjenja in posledično spodbujamo nastanek kolagena.

Kislinski pilingi

Stimulirajo sintezo kolagena v dermisu in posledično pomagajo pri težavah z nečisto kožo, pigmentacijami in delujejo kot anti-age. Gre za priljubljeno neinvazivno alternativo postopkom za nego obraza, ki daje bolj korektivne rezultate.

V centru aEstetik uporabljamo vrhunske izdelke blagovne znamke Dermaceutic.

  1. Mask Peel (glikolna kislina, salicilna kislina, bentonit glina)
  2. Milk Peel (glikolna kislina, mlečna kislina, salicilna kislina
  3. Crystal Peel (salicilna, mandljeva in citronska kislina)
Dermalna polnila in botoks

Dermalna polnila se uporabljajo za povečanje volumna tkiva in sestavljena so iz hialuronske kisline (prozoren viskozen gel, ki ga injiciramo neposredno v kožo). Z njimi se učvrsti in zmanjša videz drobnih linij in gub.

Aplikacija Botulinum toksina se uporablja na različnih delih obraza in deluje tako, da blokira določene živčne signale, ki povzročajo krčenje mišic. Z njim odpravljamo in zgladimo gube, ki nastajajo zaradi prekomernega krčenja obraznih mišic. Botoks se uporablja tudi kot preventiva pred nastajanjem novih gub.

Laserska terapija

Laser Puraxel v epidermalni plasti kože ustvari na stotine multi-mikro luknjic do globine 200µm. Na ta način poskrbimo, da je učinkovanje nanešenih kozmetičnih izdelkov maksimirano, hkrati pa se spodbudi naravna regeneracija kože.

Nege obraza s kozmetiko Heaven by Deborah Mitchell
  1. BEE STING nega, kot holistična terapija je namenjena antiage pomladitvi kože. Tretma je daljši in sproščujoč, ter vključuje tudi masažo stopal.
  2. BEE PEEL nego priporočamo predvem tistim z neenakomernim tenom kože, težavami z aknami in pigmentacijo.
Pomlajevalne masaže obraza

Z metodičnim drgnjenjem ali drsenjem z rahlim pritiskom po koži izboljšamo prekrvavitev tkiv, spodbudimo limfni obtok, celjenje in aktivacijo mišic.

  1. Lifting Gua-Sha
  2. Sculpting face lift,
  3. Kansa-wand masaža obraza

Avtorica

SARA JAKAJ