V procesu staranja kože, postaja pomanjkanje vode v celicah vse izrazitejše, kar se zaradi množice žilic in živcev zelo hitro opazi predvsem na obrazu. Izrazne gube in gubice, se največkrat pojavijo kot izraz notranjega doživljanja in navad, zato jih lahko imenujemo čustvene brazgotine. S stimulacijo živčevja in akupresurnih točk se uravnoveša tudi telesno in duševno stanje. Kombinacija globokih in natančnih ročnih prijemov preoblikuje upadla lica in obraz. Gibi so usmerjeni na mišičje, ki ga je potrebno sprostiti, kjer je zakrčeno in so tam nastale izrazne gube in okrepiti, kjer potrebuje več čvrstosti, da lahko ustrezno opravlja svojo nalogo nudenja opore.

Maščobno tkivo se z leti močno stanjša, mišice ne zmorejo več primerne opore, upadati začnejo ličnice, in dodatno obremenjeni ustni kotički, ki se povesijo. Cilj in namen te izjemne masaže je okrepitev oslabljenih obraznih mišic. Na začetnem srečanju masažna terapevtka opravi natančen pregled obraza, preuči stanje gub, tonusa kože in stopnjo posledic gravitacije, nato pa ustrezno prilagodi celotno terapijo.

Sculpting face lift je masaža obraza z diagnozo obraza po kitajski medicini oblikovalna in učvrstitvena masaža obraza z učinkom nekirurškega liftinga. Je popolnoma naravna, holistična metoda pomlajevanja, kjer so združene različne masažne tehnike, ki se jih je naša masažna terapevtka med drugim učila od svetovno priznanega specialista, ki se danes s svojo edinstveno vrsto masaže in naravnim pristopom uvršča v sam vrh obrazne estetike.

Z delovanjem na akupunkturne točke in refleksne cone obraza, v kombinaciji z metodo ročnega liftinga obraza in limfne stimulacije so rezultati neverjetni. Gre za nevro-senzorično tehniko stimulacije mišic, ki sprošča notranje napetosti z uporabo izključno naravnih olj.

Aktivacijo tesno povezanih obraznih mišic začne pri največjih mišičnih skupinah in nadaljuje z manjšimi, globljimi plasti obraza. Z globinskim gnetenjem vplivamo na celotno kožno tkivo, obrazu se vrne svežina, obrazne mišice se učvrstijo, gube se omilijo.

Z gnetenjem kolagenskih in elastinskih vlaken lahko zgostimo kožno tkivo in zapolnimo gube. Masiranje mišic s ciljno usmerjeni pritiski in drenažni prijemi tkivo obogatijo s kisikom, mikrocirkulacija krvi in limfe se izdatno spodbudi. Izboljšan lifting videz obraza je zagotovljen že po prvem tretmaju, učinek pa lahko traja tudi do dva dni.

Da bi dosegli videz, ki ga želimo in utrdili dobljen rezultat, je potrebno vaje za obraz in masaže ponavljati, tako kot je to potrebno pri ohranjanju čvrstih in lepo zaobljenih mišic drugje po telesu. Po vsaj 5 zaporednih terapijah lahko učinek že primerjamo z botoksom in ga podaljšujemo in ohranjamo z obiskom vsaj enkrat mesečno. Redna in energična stimulacija mišičnega tkiva je ključnega pomena, le to pomaga ohranjati polnost in čvrstost mišic. Pri masaži terapevtka začuti, katera mišica je zakrčena, kaj občuti pod prsti, vse to nakazuje, da v enem od organov po kitajski medicini in diagnostiki obraza prihaja do energetskega zastoja, kar močno vpliva na vaš videz in počutje. Na tistem mestu je potrebno posvetiti še več časa, ko ga dobro premasiramo lahko sprostimo nastali zastoj.

S tovrstno masažo dosegamo napeto kožo in bolj mladosten videz, s pritiski in vajami za obraz, pa vplivamo tudi na pretok v najbolj globokih delih lobanje in s tem izboljšujemo koncentracijo, celo krepimo spomin. Naše največje in najpomembnejše žleze, ki nadzirajo tudi vse ostale žleze v telesu, so v glavi. S stimulacijo akupresurnih točk, obdelamo področja, ki so povezana preko meridianov, in poleg sijočega videza izboljšamo in nevtraliziramo tudi energijo tudi v organih in pomlajujemo tudi od znotraj.
ZAKAJ NA SCULPTING FACE LIFT?

Je popolnoma naravna, holistična metoda pomlajevanja, kjer so združene različne masažne tehnike, ki se jih je naša masažna terapevtka med drugim učila od svetovno priznanega specialista, ki se danes s svojo edinstveno vrsto masaže in naravnim pristopom uvršča v sam vrh obrazne estetike.

REZERVIRAJ TERMIN ŠE DANES

Izkoristi priložnost in rezerviraj svojo prvo storitev v centru Aestetik in prejmi 10 % popust.
Rezervirajte termin preko spleta, oddajte povpraševanje ali nas pokličite na telefonsko številko +38630662889


  ŽE VEŠ KDAJ BI PRIŠEL K NAM?

  Svoj termin lahko rezerviraš kar preko spleta.

  NAJPOGOSTEJŠA VPRAŠANJA

  KAJ JE DOBRO VEDETI PRED PRVIM OBISKOM?

  Masaža je izjemno učinkovita in primerna za praktično vsakogar, deluje tako preventivno kot kurativno. Če je le mogoče, pridite nenaličeni.

  KOLIKO OBISKOV JE POTREBNIH, DA SO OPAZNI PRVI TRAJNI REZULTATI?

  Potrebnih je vsaj 5 zaporednih obiskov v razmaku 1 tedna, kasneje pa vzdrževanje z obiski vsaj 1x na mesec. V kombinaciji z vajami za obrazne mišice dosegamo izjemne rezultate liftinga, omilitev gub in gubic ter boljšega tonusa.

  ZA KOGA JE ŠE POSEBEJ PRIPOROČLJIVA?

  Za ljudi, ki trpijo za nočnim bruksizmom (škripanje z zobmi), ki je ponavadi podzavesten odziv telesa na stres in ima za posledico močno napetost v mišicah čeljustnega sklepa. Z intraoralno masažo, ki je med rednimi obiski vključena v masažo, postopoma sprostimo to napetost in stanje se občutno izboljša.