Sandra Pečnik je vodja oddelka lepote in sprostitve, v našem centru. S sodelavci kreativno soustvarja ponudbo in vsebine, kjer bo vsak posameznik našel nekaj zase in svoje boljše počutje.

Z rednimi izobraževanji doma in v tujini ves čas nadgrajuje znanje kozmetične nege, dermadiagnostike, kitajske medicine, holistične nege in pomlajevanja obraza ter oblikovanja telesa.

V času uradnega šolanja, je pridobila tudi mednarodno CIDESCO diplomo, ki v svetu lepote in kozmetike velja za ugleden standard kakovosti in znanja.

Kot ljubiteljica raznovrstnih masaž, ter njihovih blagodejnih učinkov na obraz in telo, je veliko časa namenila tudi raziskovanju in učenju različnih tehnik od domačih in tujih mojstrov, ki poučujejo le izbrano osebje, v priznanih spa-jih po svetu, posveča pa se tudi masažam za nosečnice. V času zgodnjega materinstva se je tako izučila tudi za CIMI inštruktorico za masažo dojenčkov, ki jo zdaj v našem centru poučuje starše po mednarodnem programu IAIM.

Njena specifična znanja so pomlajevalne masaže obraza, kjer stranki z različnimi ročnimi tehnikami in naravnimi pripomočki zagotovi izjemne rezultate in naravni lifiting obraza neinvazivno, brez uporabe dermalnih polnil za tiste, ki si to želijo.

Masaže in nege z organsko in medicinsko kozmetiko, za zahtevnejše uporabnice in problematike, ki jih uporabljamo na naši kliniki, pa rada dopolni tudi z vajami za obrazne mišice. Kot mednarodno certificirana inštruktorica joge obraza vas lahko opremi z znanjem samomasaže in vadbe tudi za doma. Vabljeni, da spremljate novice in se udeležite katere od delavnic, ki jih pripravlja in vodi.

Veseli smo, da je prišla v naše vrste, z izborom najnaprednejših aparatov in tehnologij, s katerimi delamo, lahko sedaj z njenimi dolgoletnimi izkušnjami in pridobivanjem različnih znanj sledimo najsodobnejšim pristopom nege kože.

Verjame, da je potrebno k negi obraza in telesa ter dobremu počutju pristopiti celostno in k temu stremi in usmerja tudi stranke, ko ustvarja in prilagodi tretmaje zanje.

REZERVIRAJ SVOJ TERMIN ŠE DANES

Izkoristi priložnost in rezerviraj svojo prvo storitev v centru Aestetik in prejmi 10 % popust.
Za rezervacijo termina oddajte povpraševanje ali nas pokličite.

+38630662889