LEPOTA SE ZAČNE PRI VAS

PODALJŠEVANJE TREPALNIC

  • Klasično podaljševanje trepalnic
  • Hybrid podaljševanje trepalnic
  • Volumensko podaljševanje trepalnic
  • Podaljševanje trepalnic z tehniko ruski volumen.

Osveži svoj izgled s popolnimi in zapeljivimi trepalnicami, zaradi katerih se boste počutile bolj glamurozno in samozavestno. Profesionalno in skrbno ti pomagamo do videza, ki si ga želiš, ne glede na tehniko.

Daljšanje, vihanje, volumen ali pa kar vse; za nas to ni nobena ovira! Najbolj pomembno je, da dobiš točno to, kar si si želela.

NOHTI TEBI V PONOS

Vsak par dlani in oči si zasluži posebno pozornost in storitev prilagojeno vsakemu posamezniku posebaj. S tem dosežemo vaše zadovoljstvo in dovršen izgled.

Nudimo vam:
  • Permanentno lakiranje
  • Podaljševanje nohtov z gelom
  • Geliranje naravnih nohtov
  • Poslikave katerih meja je le vaša domišljija

Vaše dlani o vas povejo veliko, urejeni nohti so odraz vas samih.
Nudimo vrsto tretmajev za čudovite in unikatne nohte, ki so popolnoma prikrojeni željam vsake posameznice. Nudimo vse! Od preproste manikure, do skrbno poslikanih nohtov po tvojih željah. Ovira je samo tvoja domišljija!

Individualni pristop

Naša nohtna stilistka se vsaki od vas popolnoma posveti in poskrbi da izpolne vse vaše želje.

Izkušnje

Storitve izvaja certificirana stilistka za podaljševanje nohtov in trepalnic.

 

Naša stilistka vam svetuje pri vaši izbiri in prisluhne vašim željam poleg tega pa vam nudi profesionalno storitev. Čas za urejanje nohtov in trepalnic bi moral biti tvoj čas za razvajanje, sprostitev in uresničevanje kreativnih idej. V našem lepotnem salonu skrbi zase pripisujemo še posebej pomembno mesto. Zato se še kako zavedamo, da k nam nisi prišla le zaradi najlepših nohtov ali najbolj glamuroznih trepalnic, ampak na celostno, pozitivno izkušnjo, zaradi katere se boš na koncu počutila, kot da si zase naredila nekaj res dobrega.

REZERVIRAJ SVOJ TERMIN ŠE DANES

Rezervirajte termin preko spleta, oddajte povpraševanje ali nas pokličite na telefonsko številko +38630662889


    POGOSTA VPRAŠANJA

    ALI SE LAHKO ZGODI, DA SE MOJE TREPALNICE NE BODO PRIVIHALE?

    V nekaterih primerih ne moremo zagotoviti uspešnosti vihanja trepalnic. Najpogostejši vzrok za neuspeh je neravnovesje hormonov. Nosečnost, obdobje dojenja, dalj časa trajajoč stres, izgorelost pa tudi menstrualni cikel, zelo vplivajo na rezultat. V takšnih primerih se lahko zgodi ali da vihanje ne uspe, ali pa v nekaj dneh popusti.

    KAKŠNA NEGA JE POTREBNA PO VIHANJU TREPALNIC?

    24 ur si trepalnic ne smete močiti z vodo, ne uporabljajte savne, čistilnih sredstev za čiščenje obraza in trepalnic in če je le mogoče, ne spite z glavo obrnjeno v blazino.

    Priporočljiva je uporaba negovalnega seruma Fashion Inlei, ki bo ščitil dlako pred zunanjimi dejavniki in npr. maskaro slabše kakovosti ter podaljšal učinek tretmaja.

    KAKO DOLGO JE VIDEN UČINEK PRIVIHANOSTI TREPALNIC?

    Pri tretmaju se uporablja blage in neškodljive izdelke za naravne trepalnice, zato lahko tretma ponavljate na 3 do 5 tednov (v primeru nege, tj. krepitve naravnih trepalnic), so pa rezultati ukrivljenosti lahko vidni tudi do 8 tednov.

    ZA KOGA JE PRIMEREN TRETMA LAMINACIJE OBRVI?

    Laminacija obrvi oblikuje naravne dlačice, brez vnašanja pigmenta v kožo ali lepljenja umetnih dlačic na obrvi, zato je idealna izbira za stranke, ki prisegajo na naravni videz in tiste, ki imajo zadržke pred bolj trajnimi metodami oblikovanja obrvi.  Lepo oblikovane obrvi uokvirijo celoten obraz in dajo “piko na i” končnemu izgledu.

    KAKO DOLGO TRAJA UČINEK LAMINACIJE?

    Nekje od 6 do 8 tednov, veliko je odvisno od nege doma.

    KAKŠNA NEGA SE PRIPOROČA PO TRETMAJU LAMINACIJE?

    24 ur si obrvi ne smete močiti z vodo, 24–48 ur po tretmaju se izogibajte turškim kopelim, toplicam in savnam, izogibajte se pilingom in  čistilnim sredstev za čiščenje obraza in če je le mogoče, ne spite z glavo obrnjeno v blazino. Obrvi si večkrat v dnevu počešite.

    Priporočljiva je uporaba negovalne kombinacije olj Studio Brows in seruma Fashion Inlei, ki bo ščitil dlačice pred zunanjimi dejavniki in ohranil želeno obliko, ki ste jo s kratčko počesali, ter podaljšal učinek tretmaja, obrvi se čim manj dotikajte z rokami, lasmi in lasnimi pripomočki (sponke, trakovi, klobuki ipd.).