Maderoterapija po Perfect Body metodi se od klasičnih, najpogosteje uporabljenih tehnik razlikuje po tem, da gre tukaj za izpopolnjen pristop in naprednejše tehnike, stranka pa je deležna celostne obravnave.
“Perfect” madero terapevt sledi načelu delati najboljše za stranko in ne nudi le izvajanje terapije, ampak celovito podporo pri preoblikovanju telesa in spreminjanju določenih življenjskih navad.
Strokovna usposobljenost in naravnanost madero terapevta je na tem mestu zelo pomembna, zato tam, kjer vidite da postopek izvaja terapevt po Perfect body metodi, lahko pričakujete strokovnost v največji meri. 

Metoda se je razvijala več kot 11 let, gre za določeno zaporedje, ki ima svoj namen v kombiniranju klasične maderoterapije z valjčki in vakumske z uporabo skodelic. Je sistem, celota različnega znanja in metod, predvsem pa je usmerjena na odkrivanje vzroka in doseganje popolnega, optimalnega rezultata.

Lahko bi rekli, da je maderoterapija delo z lesenimi  pripomočki, Perfect body metoda pa je znanje kako te pripomočke uporabiti, da dosežemo popoln rezultat.

Beseda terapevt izhaja iz grške besede »terapeuein« in pomeni streči in negovati. Danes z besedo terapevt naslovimo osebo, ki ima izpopolnjeno strokovno znanje na izbranem področju in tudi izkazuje usposobljenost za svoje delo ter ima primerno čustveno naravnanost, da tovrstno delo opravlja.

PERPECT BODY MADEROTERAPEVT PRI SVOJEM DELU: 

– opravlja svoje delo pošteno in odgovorno, v skladu s pridobljenim znanjem,
– skrbi za zasebnost stranke in spoštuje etičen odnos do osebe, ki mu je tovrstno delo na sebi zaupala,
– razume pomen zagotovljanja intimnosti in varovanja osebne integritete,
– zaradi specifične narave madero terapije se terapija vedno prilagodi vsaki stranki individualno
– vedno dela v strankino dobro,
– spodbuja stranko k zdravemu načinu življenja (gibanje, prehrana, počitek,…),
– brez zadržkov zavrne stranko, pri kateri ne more izpolniti njenih pričakovanj,
– strmi k pridobivanju vedno novega znanja,
– je stranki na voljo za vsa morebitna vprašanja,
– sodeluje z ostalimi strokovnjaki v strankino dobro,
– skrbi tudi za svoje zdravje in dobro počutje.

Osnova za maderoterapijo po perfectbody metodi je uvodni razgovor, posvet, pregled in testna maderoterapija. Perfect madero terapevtka v našem centru aEstetik vam bo tako po posvetu, pregledu in testni maderoterapiji lažje odgovorila na najpogostejše vprašanje: “Koliko maderoterapij potrebujem? ” ter ali ste primeren kandidat za maderoterapijo, upoštevajoč morebitne kontraindikacije. Skupaj sledita rezultatu in glede na vašo pripravljenost sodelovanja in odločitve, sestavi paket maderoterapij, ki vam bo pomagal doseči vaš cilj. Z namenom boste deležni vprašanj, kot so “Kaj je vaš cilj maderoterapije?”, “Kakšen rezultat želite doseči?”, “Ste pripravljeni za vaš cilj upoštevati določene napotke, usmeritve?”
V sklopu metode Perfect body lahko pričakujete vprašalnik, s pomočjo katerega bo naša terapevtka pridobila širšo sliko in vam lažje pomagala doseči cilj s pomočjo in vsemi koristmi pravilno in primerno izbrane maderoterapije. Za optimalne rezultate svetujemo, da si v sklopu prvih obiskov, le-ti sledijo strnjeno in v rednem časovnem zaporedju, da bo terspija lahko v največji meri intezivna in kot taka tudi učinkovita.
PRED PRIČETKOM INTENZIVNE MADEROTERAPIJE:
Je pomembno, da si pridobite čim več znanja in informacij zakaj je pravilno dihanje, ustrezna hidracija, primerna prehrana in redno gibanje tako pomembno pri preoblikovanju telesa. Zagovarjamo dejstvo, da je dosti lažje upoštevati navodila strokovnjaka in si preoblikovati telo, ko vemo ZAKAJ je nekaj tako pomembno. Zato vam bo Perfect maderoterapevtka pred izvajanjem prve po tej metodi maderoterapije, napravila pregled, posvet in testno maderoterapijo. Prav po tem znanju in pristopu se loči maderoterapija po Perfect body metodi od ostalih metod.
Berite nas tudi naslednjič, ko razkrijemo novejša dognanja o vrstah in tipih celulita, kako ga uspešno odpraviti ali vsaj omiliti in kaj navsezadnje celulit sploh je.

Avtorica

SANDRA PEČNIK

Ocenite to stran.
Odpri okno
Kontaktirajte nas!
Pozdravljeni,

kako vam lahko pomagamo?