Ker verjamemo, da je le najboljše dovolj dobro, v Centru Vitalizacije Hyper Human vse nege obraza izvajamo v sodelovanju s kozmetično hišo Heaven by Deborah Mitchell. Heaven je naravna, večkrat nagrajena kozmetika iz organskih sestavin in patentiranim ABEETOXIN®-om, pridobljenim iz strupa čebel.

Z NEGAMI OBRAZA HEAVEN V CENTRU AESTETIK DOSEŽEMO:
 • Intenzivni piling
 • Odpravo aken in mozoljev
 • Zmanjšanje površinskih vnetij
 • Zmanjšanje videza brazgotin
 • Odstranitev nečistoč
 • Vlažilno nego in gladko kožo
 • Spodbujanje nastanka kolagena
 • Povečanje elastičnosti in napetosti kože
 • Zmanjšanje gub
 • Zmanjšanje pigmentacije
KAKO POTEKA STORITEV NEGA OBRAZA?

1
REZERVACIJA TERMINA

Za rezervacijo termina oddajte povpraševanje ali nas pokličite na telefonsko številko
+386 30 462 033

2
ANALIZA KOŽE

Ob obisku vam za dosego maksimalnih rezultatov, pred prvo nego obraza brezplačno opravimo osnovno analizo obraza, kjer spoznamo vašo kožo in prilagodimo izbiro nege vašim trenutnim potrebam.
Sculpting face lift

3
NEGA OBRAZA

Specializirane nege obraza izvajamo s kozmetiko Heaven by Deborah Mitchell sestavljeno le iz najboljših organskih sestavin.

Poleg tega lahko izberete dodatno storitev laserske terapije, kjer v sklopu nege obraza s pomočjo frakcijske laserske tehnologije in galvanske ultrazvočne tehnologije še potenciramo učinkovanje kozmetike Heaven.

Izdelke Heaven by Deborah Mitchell lahko kupite tudi pri nas in jih po navodilih naših kozmetologov uporabljate v vaši vsakodnevni negi.

IZBIRATE LAHKO MED NASLEDNJIMI NEGAMI OBRAZA

BEE PEEL FACIAL

Nega Bee Peel je namenjena doseganju popolnega tena kože. Piling Bee Peel je ustvarjen iz organske kokosove osnove, jabolka, sladkornega trsa in čebeljega strupa. Je izdelek, ki ga lahko uvrstimo med organsko kozmetiko in medicinsko pomlajevanje kože. Nega Bee Peel traja 30 minut, za optimalne rezultate je potrebno opraviti 3 zaporedne nege. Rezultati so vidni že po prvi negi.

BEE STING FACIAL

Intenzivno pomlajevanje s čebeljim strupom. Nega Bee Sting Facial je bolj holistična terapija kot nega. Vključuje izdelke s čebeljim strupom ter patentirane tehnike, ki sproščajo obrazne mišice, jih učvrstijo in dvignejo. Z masažnimi prijemi in pritiskanjem na pomembne točke obraza, vratu in ramen, se sprosti energija iz hrbtenice, kar daje opazne rezultate. Nega je namenjena osebam z nečisto kožo, razširjenimi porami, kožnimi pigmentacijami in ali poškodovano kožo zaradi pretiranega sončenja. Nega Bee Sting Facial traja 60 minut in vključuje masažo obraza, dekolteja, mišic ramenskega obroča, glave in stopal.

GOLD HEAVEN FACIAL

Z novo revolucionarno nego lahko sedaj vsaka stranka izkusi najprestižnejši izdelek kozmetike Heaven by Deborah Mitchell – masko s čebeljim strupom Gold bee venom in novo kremo Prism Age Defiance v kombinaciji z masko z LED svetlobno terapijo.

LED svetloba stimulira naše celice, v katerih se pričnejo obnovitveni procesi, ki pomlajujejo kožo. Tako LED svetloba spodbuja aktivnost celic – fibroblastov, ki proizvajajo kolagen. Obenem ta svetloba upočasni aktivnost encimov, ki so sicer odgovorni za razgradnjo kolagena, zaradi katerih se koža stara in izgublja elastičnost. LED svetloba tudi pospeši nastajanje novih celic, zaradi česar pride do hitrejše regeneracije in svežega videza kože.

NEGA ZA MOŠKE M4M

Nego M4M sestavljajo nagrajeni organski izdelki Heaven by Deborah Mitchell in posebna masažna tehnika, ki skupaj intenzivno delujejo proti staranju in so posebej prilagojeni moški koži. Nega traja približno 60 minut.

Z nego M4M dosežemo:

 • vračanje svežine utrujeni in pusti koži z intenzivnim vlaženjem in masažo
 • pomirjanje in osvežitev razdražene kože
 • odpravo kožnih nepravilnosti
 • gladek videz kože
ŽELITE SVOJO KOŽO LE OČISTITI VSEH NEČISTOČ?

GLOBINSKO ČIŠČENJE OBRAZA

Pri globinskem čiščenju obraza obraz najprej površinsko očistimo. Nato sledi segrevanje kože z masažo obraza, da odpremo pore in pripravimo kožo. Nadaljujemo z globinskim čiščenjem, kjer nepravilnosti oz. stiskanje nečistoč iz por očistimo ročno. Odstranimo zamašene pore, ogrce oz. komedone ter milje. Vnetnih stanj in aken se ne dotikamo. Učinek čiščenja povečamo z nanosom maske s protivnetnim delovanjem in kreme za pomiritev.
Vsem, ki se spopadate z mastno in nečisto kožo, z razširjenimi in zamašenimi porami, svetujemo redne obiske in s tem preprečevanje in širjenje nadaljnjih vnetij.
Za optimalen učinek in dolgotrajno izboljšanje stanja vam ob globinskem čiščenju, lahko pripravimo plan neg in svetujemo pri podporni kozmetiki za domačo uporabo.

REZERVIRAJ SVOJ TERMIN NEGE OBRAZA ŠE DANES

ZAUPAJTE NAM IN VAŠA KOŽA VAM BO HVALEŽNA

Izkoristi priložnost in rezerviraj svojo prvo storitev nege obraza v centru Aestetik in prejmi 10 % popust.
Rezervirajte termin preko spleta, oddajte povpraševanje ali nas pokličite na telefonsko številko +38630662889


  ŽE VEŠ KDAJ BI PRIŠEL K NAM?

  Svoj termin lahko rezerviraš kar preko spleta.

  POGOSTA VPRAŠANJA

  KAKO VEM ALI SE ODLOČITI ZA BEE PEEL ALI BEE STING NEGO?

  BEE STING nega je namenjena antiage pomladitvi kože. Tretma je daljši in sproščujoč, ter vključuje tudi masažo stopal. BEE PEEL nego priporočamo predvem tistim z neenakomernim tenom kože, težavami z aknami, pigmentacijo, antiage. Tudi tukaj je vključena krajša masaža stopal. V kolikor niste prepričani katero nego izbrati, vam bomo po brezplačni analizi kože obraza to svetovali mi.

  PO KOLIKO TRETMAJIH LAHKO PRIČAKUJEM VIDNE REZULTATE?

  Rezultati na vaši koži se bodo videli že po prvem tretmaju; vsekakor pa za nego BEE PEEL svetujemo 5 – 8 obiskov enkrat tedensko ali na 10 dni.  Nego BEE STING lahko redno ponavljate, število tretmajev ni omejeno, priporočeni so enkrat mesečno.

  KAJ ČE SEM ALERGIČNA NA ČEBELJI STRUP IN TEGA NE VEM?

  Ker je Heaven kozmetika osnovna na čebeljem strupu, nege obraza niso primerne za vse, ki so izrazito alergične na čebelji pik. V kolikor ne veste ali ste alergične na čebelji strup, pred izvedbo nege obraz naredimo testi in preverimo odziv vaše kože na izdelke Heaven.

  LAHKO PRI VAS KUPIM TUDI KOZMETIČNE IZDELKE HEAVEN ZA UPORABO DOMA?

  Seveda. Izdelke Heaven by Deborah Mitchell lahko kupite pri nas in jih po navodilih naših strokovnjakov uporabljate v vaši vsakodnevni negi.