BREZ IGEL | BREZ ANESTEZIJE | BREZ INFEKCIJ

Regeneracija kože z uporabo frakcijske laserske tehnologije in galvanske ultrazvočne tehnologije
Kako deluje laser Puraxel?

Laser Puraxel deluje po principu frakcijskega laserja, ki v epidermalni plasti vaše kože z enim ”strelom” ustvari 100 enakomernih multi-mikro por do globine 200µm. S tem povečamo stopnjo absorpcije aktivnih snovi izbranih kozmetičnih izdelkov. Postopek je povsem neboleč. Z uporabo laserske in ultrazvočne tehnologije se stanje vaše kože že po nekaj tretmajih opazno izboljša.

Zakaj izbrati tretmaje z inovativno korejsko lasersko tehnologijo?
  • izboljšanje hidratacije kože
  • povečanje elastičnosti
  • zmanjšanje gub in brazgotin
  • učinkoviteje v boju proti aknam
  • izboljšanje neenakomerne pigmentacije
  • povečanje absorpcije in učinkovitosti kozmetičnih izdelkov
Kako potekajo tretmaji z laserjem Puraxel?

Skladno z rezultati predhodno opravljene analize kože, vam bodo naši kozmetologi svetovali kateri tretma je primeren za vas.

1. korak

Tretma začnemo s čiščenjem obraza.

2. korak

Sledi povsem neboleč postopek z laserjem Puraxel, ki v epidermalni plasti vaše kože ustvari na stotine multi-mikro por do globine 200µm. Na ta način poskrbimo, da je učinkovanje nanešenih kozmetičnih izdelkov maksimirano.

3. korak

Sledi toniziranje obraza in nanos aktivnega seruma.

4. korak

S pomočjo ultrazvočnega valovanja 1 MHz ter ustvarjanja približno milijon vibracij na sekundo izboljšamo elastičnost in teksturo kože, odstranimo nečistoče v porah ter še povečamo absorpcijo aktivnih snovi iz izbranega seruma.

5. korak

Sledi uporaba galvanskega in hladilnega načina. Z galvanskim načinom dosežemo epidermalne celice v katerih spodbudimo proizvodnjo kolagena in elastina. Izkoristimo prehajanje ionov med negativnim in pozitivnim polom ter dosežemo globinsko čiščenje. S hladilno sondo dosežemo hladilni in pomirjevalni učinek ter zmanjšanje odprtosti por.

6. korak

Na koncu sledi nanos vlažilne kreme in kreme z zaščitnim faktorjem UVA in UVB.

Tretmaji

Tretma za izboljšanje hidratacije

S povečanjem hidratacije boste poskrbeli za bolj sijočo kožo, zmanjšanje gub in svež ter polnejši izgled. Serum Nourish & Plump vsebuje hialuronsko kislino, olje jojobe in sladkega mandlja s pomirjevalnimi in antioksidativnimi lastnostmi ter naravni vitamin E.

Tretma za zmanjšanje mastne kože

Z zmanjšanjem por in količine sebuma (izloček žlez lojnic) je koža bolj matirana, napeta in manj sijoča. Serum Balance & Purify vsebuje organski izvleček koriandra (vsebuje B1, B2, E in K), askorbinsko kislino, organski izvleček limone in ekstrakt pomarančnega cveta, znanega po čistilnih lastnostih.

Tretma za zmanjšanje hiperpigmentacije

Vsem, ki se soočate s hiperpigmentacijo bomo z več tretmaji pomagali do zmanjšanje pigmentacije in bolj enotne, čiste ter sijoče kože. Serum Radiance & Clarity vsebuje ekstrakt Floretina, Naringina in Morinde (NIO-LIGHT) ter Alfa-hidroksi kisline (AHA) na osnovi sadja, ki kožo posvetlijo. Poleg tega vsebuje tudi ekološke izvlečke jabolka in kokosa, z mehčalnimi lastnostmi, ter natrijev PCA, s hranilnim in vlažilnim delovanjem.

Tretma večne mladosti

Za vašo kožo poskrbite že v zgodnejših letih. Ohranite lastnosti mladostne kože in na ta način preprečite prehitro staranje, globoke gube, zmanjšanje elastičnosti in hidratacije kože. Serum Everlasting Youth vsebuje ekstrakt žafrana (bogat z antioksidanti, z zaščitno funkcijo in osvetljevalnimi lastnostmi), aktivno mešanico vlažilcev, karitejevo maslo, naravni vitamin in hialuronsko kislino, ki vzpodbuja proizvodnjo kolagena.

Priporočila

Za dosego optimalnih rezultatov priporočamo večkratni obisk tretmajev. Najbolj optimalno je opraviti 4 terapije, 1 krat tedensko,  v štirih do osmih tednih.

Priporočamo vam tudi, da ob prvem obisku opravite poglobljeno analize kože, kjer boste na podlagi rezultatov analize, interpretacije pridobljenih rezultatov ter posveta s kozmetologom, prejeli poročilo in individualiziran načrt za nego vaše kože.

Kozmetične izdelke, ki jih uporabljate med tretmaji lahko dobite v centru aESTETIK in jih po navodilih naših kozmetologov uporabljate v vaši vsakodnevni negi.

REZERVIRAJ SVOJ TERMIN ŠE DANES

ZAUPAJTE NAM IN VAŠA KOŽA VAM BO HVALEŽNA

Izkoristi priložnost in rezerviraj LASERSKO TERAPIJO v centru aEstetik in prejmi 10 % popust na prvo terapijo.
Rezervirajte termin preko spleta, oddajte povpraševanje ali nas pokličite na telefonsko številko +386 30 462 033