KISLINSKE PILINGE IZVAJAMO ZA:
 1. Pomlajevanje kože. Tako dosežemo izboljšanje čvrstosti kože in zmanjšanje globine gub. Poveča se sinteza kolagena, posledično se povečanja volumen kože in tako se  zmanjšanja globine gub in poveča čvrstost kože.
 2. Zmanjšanje pigmentnih nepravilnosti.
 3. Za reševanje težav z nečisto kožo, aknami in postvnetnimi hiperpigmentacijami.

S kislinskim pilingom ustvarimo kontrolirane mikro poškodbe kože in izkoristimo naravne procese celjenja, kar posledično vodi v regeneracijo in izboljšanja samega izgleda kože.

Encimski in mehanski pilingi (z abrazivnimi delci, zrnci) delujejo le površinsko, medtem, ko kislinski pilingi sežejo globje in stimulirajo sintezo kolagena v dermisu.

V centru aEstetik uporabljamo vrhunske izdelke blagovne znamke Dermaceutic, ki jo na podlagi 30 letnih izkušenj in podkrepljenih kliničnih raziskav, priporočajo in uporabljajo tako zdravniki, kot tudi ostali strokovnjaki iz različnih dermatoloških področij po vsem svetu. Skupaj z izdelki Dermaceutic vam tako ponujamo rešitev za nečisto kožo, anti-age (glajenje gub) in vedno bolj naraščujočo problematiko, ki zajema različne vrste pigmentacij.

Vsaka koža zahteva prilagojen pristop, še posebno, ko se pojavijo različne problematike -> takrat je potrebno tarčno delovanje različnih vrst kislin -> v primernih koncentracijah -> pri primerni pH vrednosti.

Dermaceutic kislinski pilingi so prilagojeni različnim stanjem kože in vsebujejo optimalne kombinacije aktivnih sestavin ( glikolna kislina, salicilna kislina, mlečna kislina, ferulična kislina, citronska kislina, azelaična in fitinska kislina, retinol, resorcinol, kojična kislina in arbutin) v visokih koncentracijah.

V CENTRU AESTETIK VAM NUDIMO TRI VRSTE KISLINSKIH PILINGOV

MASK PEEL

AKTIVNE SESTAVINE: glikolna kislina, salicilna kislina, bentonit glina pH 2,5

Je povsem varen, enostaven in neboleč postopek, kjer gre za globinsko čiščenje kože. Po tretmaju se lahko pojavi minimalno luščenje kože.

Primeren je za mastno, mešano, nečisto in aknasto kožo; torej za vse tiste, ki imate razširjene pore, neenakomeren ten kože in se vam koža sveti zaradi povečanega delovanja lojnic.

Mask peel tretma očisti povrhnjico, prodre v pore in jih učinkovito očisti (kar daje videz ožjih por), kožo poživi in regulira izločanje sebuma.

Priporočamo 4 do 6 zaporednih terapij (odvisno od trenutnega stanja kože), s 14 dnevnim razmakom med postopki. Pričakovanirezultati se pokažejo 4 tedne po zadnji terapiji. 

MILK PEEL

AKTIVNE SESTAVINE: glikolna kislina, mlečna kislina, salicilna kislina, Ph 1,9.
Je primeren za vse, ki si želite boljše teksture kože, lep sijaj in enakomeren tonus,  izboljšanega videza finih linij, razširjenih por, ter puste kože, za posvetlitev površinskih pigmentacij.
Milk peel obnovi kožo, vzpodbudi delovanje povrhnjice, izravna in poenoti teksturo kože, omili gubice, daje videz ožjih por in opazno tudi poveča učinek delovanja dnevne kozmetike.
Gre za kratek 10 minutni tretma, ki odlično deluje v kombinaciji z ostalimi estetskimi postopki (npr. botoks, polnila, IPL, radiofrekvenca, …)
Priporoča se 4 zaporedne terapije, ki se ponovijo na 14 dni. Pričakovani rezultati se pojavijo 4 tedne po zadnji terapiji. Dva do tri dni po postopku je opazno nežno luščenje kože.

CRYSTAL PEEL

AKTIVNE SESTAVINE: salicilna, mandljeva in citronska kislina.
Je namenjen posvetlitvi epidermalne melazme, sončnih in starostnih pigmentacij, posvetlitvi postinflamatornih hiperpigmentacij in pigmentih lis, prav tako izboljša stanje aken in teksturo kože.
Gre za kratek 10 minutni postopek primeren za vse tipe in fototipe kože. Po postopku je lahko opazno minimalno luščenje.
Priporočamo 3 ponovitve z 21 dnevnim razmakom med postopki.

REZULTATI GOVORIJO SAMI ZASE:

KAKO DO TRETMAJA?

1
REZERVACIJA TERMINA

Za rezervacijo termina posega ali posveta z zdravnikom oddajte povpraševanje ali nas pokličite na telefonsko številko
+386 30 462 033

2
ANALIZA KOŽE

Pred izvedbo posega vam strokovnjak s področja dermadiagnostike opravi BREZPLAČNO analizo kože, in vam glede na stanje vaše kože, svetuje kateri kislinski piling, bi bil najbolj primeren za vas.

3
PRIPRAVA KOŽE DOMA

Priprava kože na postopek kemičnega pilinga poteka 10 do 14 dni pred začetkom postopka. Doma je potrebno pričeti z uporabo pilinga in čistilne pene v enem. Ta vsebuje 15% glikolne kisline s katero odstranimo nečistočo, loj in odmrle celice povrhnjice ter pripravimo kožo na
postopek. Vsaj 10 dni po postopku uporabljate posebej prilagojeno kremo, ki pomirja, vlaži in zaščiti kožo pred UVA/UVB SPF 50. Oboje lahko dobite pri nas v centru aEstetik.
estetska medicina

3
KISLINSKI PILING

Sledi Dermaceutic kemični pilingi z vsebnostjo visoke koncentracije in optimalne kombinacije aktivnih sestavin. Kemični piling je hiter, varen in učinkovit postopek za izboljšanje videza in delovanja kože, posvetlitev pigmentacij, glajenje gubic, ožanja por, izboljšanje tonusa in teksture kože.

ZAKAJ SO KISLINSKI PILINGI DERMACEUTIC TAKO USPEŠNI?

RAZŠIRJENO

Več kot 1.000.000 pilingov uporabljenih vsako leto, v 70 državah (priporoča ga več kot 30.000 zdravnikov).

KLINIČNE RAZISKAVE

Učinkovitost izdelkov in optimalni rezultati so klinično dokazni s strani strokovnjakov.

KAKOVOST IN
VARNOST

Poudarek je na varnosti in kakovosti storitve, zato so tveganja za stranske učinke zelo nizka, rezultati pa so dolgotrajni.

ENOSTAVNOST

Postopek kemičnega pilinga je kratek in enostaven, ter praktično neboleč. Družbeni izostanek je minimalen oz. ga v večini primerov sploh ni.

REZERVIRAJ TERMIN

Izkoristi priložnost in rezerviraj 3x kemični piling Dermacentic in prejmi 20 % popust tako na storitev kot na podporno kozmetiko za pred, med in po tretmajih.
Rezervirajte termin preko spleta, oddajte povpraševanje ali nas pokličite na telefonsko številko +38630662889


  ŽE VEŠ KDAJ BI PRIŠEL K NAM?

  Svoj termin lahko rezerviraš kar preko spleta.

  NAJPOGOSTEJŠA VPRAŠANJA

  KAKO POGOSTO IZVAJAMO KISLINSKI PILING?

  Število in pogostost tretmajev je odvis­na od kožne problematike, ki jo izboljšujemo, od koncentracije in pH­ vrednosti kisline, ter od občutljivosti kože posameznika.

  Potrebno je vedeti, da gre za aktivne in učinkovite sestavine, zato toplo priporočamo okrepiti kožo pred prihodom na kislinski piling z ustrezno predpri­pravo (npr. upora­ba čistilca z 2 % kislino zmanjša občutljivost kože).

  Običajno se pilingi delajo v presled­ku 7—14 dni in priporočamo serijo 4—12 obiskov.

  Personaliziran in natančen tretma za vašo kožo se določi na predhodni indivi­dualni analizi kože, kjer pregledamo relevantne kožne parametre.

  ALI JE POMEMBNA TUDI NEGA DOMA?

  Po prvem obisku svetujemo kako naj poteka nega doma, ki je za doseg želenih in dolgotrajnih rezultatov obvezna.

  KATERE SO KONTRAINDIKACIJE?

  Aktivni herpes, jemanje Accutane (vitamina A) v obdobju 6 mesecev (na recept), nedavni kirurški posegi (rane v procesu celjenja), nedavno obsevanje/zdravljenje raka, nezadostna zaščita pred soncem, zgodovina hipertrofijskih in keloidnih brazgotin (neprimerno za globoke pilinge), kriokirurgija en mesec pred nego, stafilokokne okužbe kože, sekundarne infekcije kože z ranamini, kožnimi vnetji, srbečico, diabetičnimi razjedami…, alergije na aspirin (neprimerno za pilinge z vsebnostjo glikolne in salicilne kisline), lupus, skleroderma, nosečnost in dojenje (razen AHA kisline, ki nastajajo v procesu metabolizma in so človeškemu telesu lastne kisiline).

  JE KISLINSKI PILING PRIMEREN ZA OBČUTLJIVO IN TANKO KOŽO?

  Vsekakor. Povrhnjica se lahko s primerno izbiro kislin okrepi, s čimer se zmanjša občutljivost kože, obenem se izboljša tudi videz popokanih kapilar, ki velikokrat prizadenejo področje lic. S kislinskim pilingom lahko dodatno tudi povečamo vlažnost kože.

  KDAJ JE PRIMEREN ČAS ZA KISLINSKI PILING?

  Večino pilingov raje izvajamo v jesenko – zimskem času, zaradi manjše izpostavljenosti soncu. Vseeno je tudi v tem času potrebnazaščita kože z visokim zaščitnim faktorjem.

  ALI JE POTREBNA PREDPRIPRAVA KOŽE IN POSEBNA NEGA PO KISLINSKEMU PILINGU?

  Pred-priprava kože na postopek kislinskega pilinga poteka 10 do 14 dni pred prvim obiskom.

  Potrebno je uporabljati čistilno peno (ki je hkrati tudi piling), saj vsebuje 15% glikolne kisline, ki pomaga

  odstraniti nečistote in odmrle celice povrhnjice, prekomerno izložen sebum, ter tako pripravimo kožo na

  postopek.

  Nanesemo jo 1x dnevno na suh obraz, pustimo delovati 2 min in speremo z

  Vodo – nadaljujemo z dnevno kremo.

  Vsaj 10 dni po postopku uporabljate posebej prilagojeno kremo, ki kožo pomirja, vlaži in zaščiti pred

  sončnim sevanjem.

  Vsi omenjeni izdelki se dobijo na kliniki aEstetik.