Kansa je več tisoč let stara ajurvedska lepotna metoda. Ajurveda je tradicionalni sistem zdravljenja v Indiji, kjer jo priznavajo za holistično znanost in filozofijo o življenju. Usmerjena je k uravnoteženemu življenju, ki je osnova za zdravje, človeka pa obravnava s celostnim pristopom.
UČINKI IN KORISTI KANSA WAND AJURVEDSKE MASAŽE SO:
 • Deluje kot nežen piling in zgladi kožo,
 • odstranjuje odmrle kožne celice povrhnjice (koža postane bolj prepustna za vpijanje,
 • hranilnih in vlažilnih snovi, ki sledijo in tako tudi bolj sveža),
 • izboljšanje limfnega in krvnega obtoka in s tem ogrevanje kože, ki postane bolj prožna, vitalna in mehansko odpornejša,
 • poveča se količina kisika in hranil v mišicah, zato z redno masažo preprečujemo tudi izsušitev kože,
 • spodbujanje parasimpatičnega živčnega sistema,
 • nižja raven stresnih hormonov, manj zabuhlosti kože in omilitev temnih podočnjakov, deluje tudi na pospešitev metabolizma.
ŽE PO NEKAJ TRETMAJIH JE OPAZNA BOLJŠA ELASTIČNOST IN PROŽNOST KOŽE, ZMANJŠA SE VIDEZ GUB IN IZRAZNIH LINIJ. JE ODLIČNA SPROSTITVENA TERAPIJA, KI DELUJE TUDI NA OKREPLJEN SPANEC.
Pri masaži uporabljamo avtentičen Kansa Wand pripomoček za masažo obraza. Sestavljen je iz lesenega ročaja in kapice in narejene iz posebne mešanice dragocenih kovin (prevladujeta baker in kositer). Starodavna modrost trdi, da je prav ta kovina izredno zdravilna, saj pomaga povečati sposobnost celjenja kože. Kovinski del je gladko poliran, idealen za nežno drsenje po koži (še posebej občutljivi) in mehko masažo.

Tovrstna masaža spodbuja gibanje uravnovešene  energije po telesu, ustvarja ravnovesje med došami (vata, pita in kapha) in uglasi delovanje čaker, ki so energijska središča v telesu. Vključuje delo na vitalnih točkah na telesu (marme v ajurvedi), po katerih s kansa wand krožimo. Gre za izjemno tehniko, ki globoko sprošča in pomlajuje obraz.

REZERVIRAJ SVOJ TERMIN ŠE DANES

Izkoristi priložnost in rezerviraj svojo prvo storitev v centru Aestetik in prejmi 10 % popust.
Rezervirajte termin preko spleta, oddajte povpraševanje ali nas pokličite na telefonsko številko +38630662889


  ŽE VEŠ KDAJ BI PRIŠEL K NAM?

  Svoj termin lahko rezerviraš kar preko spleta.

  POGOSTA VPRAŠANJA

  ZAKAJ JE MOJA KOŽA TAKOJ PO TRETMAJU OBARVANA SIVO?

  Takoj po začetku samomasaže lahko pride do pojava sive obarvanosti kože na obrazu ali delu obraza. Nakazuje na to, da je prišlo do kemijske reakcije med kovino in povišano kislostjo kože. Sivo se obarva ostanek olja na koži.  Ker je koža naravno bolj kislega Ph, povečana kislost pa je lahko posledica uporabe aditivov v kozmetiki, ličilih, neustrezne prehrane, onesnaženega okolja … Kansa učinkovito nevtralizira povečano kislost kože, saj deluje alkalno.
  Obarvanost se zlahka odstrani z vlažno blazinico ali tkanino, na katero smo nanesli  nekaj kapljic olja ali nežnega čistilca za obraz