KAKO DELUJE?
  • Aplikacija Botulinum toksina se uporablja na različnih delih obraza in deluje tako, da blokira določene živčne signale, ki povzročajo krčenje mišic.
  • Povzroča odpravljanje in glajenje gub, ki nastajajo zaradi prekomernega krčenja obraznih mišic.
  • Botoks lahko uporabljamo tudi kot preventivo pred nastajanjem novih gub.
  • Prvi učinki se pojavijo v roku štirih dni, najizrazitejši so po dveh tednih. Trajnost rezultata je štiri do šest mesecev.
  • Z aplikacijo v predel pazduh, stopal in dlani je učinkovit za odpravo prekomernega znojenja.
  • Dokazano pozitivno vpliva na pojav migrenskih glavobolov.
KAKO DO POSEGA?

1
REZERVACIJA TERMINA

Za rezervacijo termina posega ali posveta z zdravnikom oddajte povpraševanje ali nas pokličite na telefonsko številko
+386 30 462 033

2
POSVET Z ZDRAVNIKOM

Na prvem posvetu z zdravnikom specialistom boste prejeli več informacij o celotnem poteku posega, učinkih, tveganjih ter možnih komplikacijah. Zdravnik vam glede na vaše želje in opravljen pogovor z vami lahko svetuje tudi uporabo drugih estetskih in specialnih kozmetičnih storitev, s katerimi bi najučinkoviteje prišli do željenih rezultatov.

3
POSEG

V koliko se odločite za poseg bo zdravnik določil mesto injicirana botoksa. Celoten potek injicirana butulinum toksina traja od 10 do 15 minut. Po posegu so običajno na mestu injicirana vidna majhna vbodna mesta. Takoj po posegu lahko nadaljujete z vsakodnevnimi aktivnostmi. Na dan posega ni priporočljivo intenzivno masiranje kože na mestu, kjer smo injicirani butulinum toksin.
TVEGANJA IN MOŽNI STRANSKI UČINKI

Ker gre za medicinski poseg, se je potrebno zavedati, da je storitev povezana z določenim tveganjem. Čeprav se pri večini pacientov stranski učinki ne pojavijo se pred izvedbo storitve z zdravnikom natančno pogovorite o tveganjih, možnih komplikacijah ter omejitvah pri uporabi botulinum toksina.

Na mestu aplikacije se ponavadi pojavi oteklina, ki izveni v nekaj dneh. Po posegu so pravtako možni glavoboli, ki navadno v roku enega tedna povzem izvenijo. Občutite lahko tudi zategnjenost kože in rahlo pordelo kožo. Vse to so je običajni stranski učinki, ki hitro izvenijo. Pri injiciranju botulinum toksina lahko nastopi rahla krvavitev, ki je običajno omejena in se kaže z modrico. V zelo redkih primerih so lahko zaradi krvavitve potrebni še dodatni postopki, tudi kirurški.

Da do neželenih stranskih učinkov ne pride, je pomembno, da je zdravnik seznanjen z vašim zdravstvenim stanjem. Zdravnika je potrebno obvestiti o morebitnih motnjah strjevanja krvi in jemanju dodatnih preparatov, ki vplivajo na strjevanje krvi (14 dni pred posegom je potrebno prenehati z jemanjem Aspirina, vitamin E in preparati ginka).

ZAKAJ IZBRATI NAS?

IZKUŠNJE

Storitve estetske medicine izvaja izkušeni zdravnik Matic Fabjan, specialist plastične, rekonstrukcijke in estetske kirurgije.

KAKOVOST

Skrbimo za varnost in kakovost pri vseh postopkih in posegih, ter diskretnost pri obravnavah.

ZADOVOLJSTVO

Veliko število zadovoljnih stranki, ki je svoje storitve opravilo pri dr. Fabjanu je najboljše priporočilo, da boste pri nas prejeli zares kakovostne storitve estetske medicine. 

INOVATIVNOST

Strmimo po neprestanem izobraževanju in sledenju svetovnih trendov estetske medicine.

REZERVIRAJ TERMIN POSVETA PRI ZDRAVNIKU


Za rezervacijo termina oddajte povpraševanje ali nas pokličite na telefonsko številko +38630662889