STE SE KDAJ VPRAŠALI, ČE JE IZBIRA KOZMETIKE IN VAŠA NEGA OBRAZA PRAVILNA?
VAS KLJUB REDNI NEGI IN PREMIŠLJENI IZBIRI KOZMETIKE ŠE VEDNO MOTIJO NEČISTA KOŽA, PIGMENTNA ZNAMENJA IN GUBICE?
ZA VAS IMAMO REŠITEV
Nudimo vam storitev poglobljene analize kože in interpretacije pridobljenih rezultatov s strani kozmetologa. Prejeli boste poročilo in individualiziran načrt za nego vaše kože. Hkrati vam bomo svetovali, katere izmed neg obraza, masaž, terapij ali ostalih storitev bi lahko komplementarno delovale na poti do vašega cilja, zdrave kože, od znotraj navzven.
S sodobnim aparatom za analizo kože bomo preverili parametre, ki odločilno vplivajo na stanje vaše kože. Nabor izvedenih meritev je odvisen od izbora paketa storitev, ki ga izvedemo. Za vas smo pripravili PREMIUM in VIP analizo kože. 
Posvet s kozmetologom vključuje tudi pregled vaše trenutne rutine kože z vsemi kozmetičnimi izdelki, ki jih v tistem trenutku uporabljate ter svetovanje o pravilni izbiri le-teh.
Osnovna analiza kože je brezplačna. Izvaja jo kozmetičarka pred izvedbo same storitve. Stranka po osnovni analiza obraza ne prejme izvida oziroma poročila, prav tako v osnovno analizo ni vključen posvet s kozmetologom. Kozmetičarka jo uporablja, da izbere nego ali storitev, ki so najbolj primerna glede na rezultate osnovne analize.
ZAKAJ NA ANALIZO KOŽE?
 • SPOZNAJTE vaš tip kože (stopnja hidratacije, elastičnosti in pH zaščitnega sloja povrhnjice, tekstura kože, razporeditev pigmentacije, rdečice in sončnih madežev, odprtost por in globina gub)
 • PRILAGODITE svojo nego in dosezite želene rezultate
 • IZBOLJŠAJTE stanje kožne bariere na obrazu, vratu, dekolteju in rokah
 • POSLOVITE se od aknaste kože

Z ANALIZO KOŽE PRI NAS DOBITE:

STROKOVNOST

Analizo kože in posvet izvajajo strokovnjaki s področja dermadiagnostike, nege kože in kozmetičnih izdelkov.

VAM PRILAGOJENO SVETOVANJE

Vedno vam predlagamo takšne kozmetične izdelke, ki so za vas cenovno dostopni in dajejo želene rezultate. Trudimo se, da v kozmetični liniji na katero prisegate najdemo najbolj primerne izdelke za vašo dnevno rutino nege kože.

VEČ KOT LE ANALIZA

Ob analiz kože prejmete personalizirano poročilo, ki bo vsebovalo vse izmerjene parametre, poleg tega pa vam pripravimo plan dnevne rutine nege kože prilagojen vašemu stanju kože. 

PERSONALIZIRANE STORITVE

Z analizo kože se naše storitve ne končajo, ponudimo vam nabor perosnaliziranih storitev v centru AESTETIK, prilagojene stanju vaše kože. 

REZERVIRAJ TERMIN ANALIZE KOŽE ŠE DANES

Izkoristi priložnost in rezerviraj termin analize kože in posveta s kozmetologom.

LE DO KONCA MESECA, PREMIUM ANALIZA KOŽE 60 EUR

Rezervirajte termin preko spleta, oddajte povpraševanje ali nas pokličite na telefonsko številko +38630662889.


  ŽE VEŠ KDAJ BI PRIŠEL K NAM?

  Svoj termin lahko rezerviraš kar preko spleta.

  NAJPOGOSTEJŠA VPRAŠANJA

  ALI JE MERITEV PARAMETROV BOLEČA?

  Meritve parametrov so popolnoma neboleče. Kozmetologinja vaše parametre izmeri s pomočjo različnih sond, ki ob stiku z vašo kožo izmerijo želeno vrednost. Nekatere parametre izmerimo tudi z mikrokamero. Celoten postopek merjenja spremljate tudi sami na velikem zaslonu.

  KDO IZVAJA STORITEV ANALIZE KOŽE?

  Storitev analize kože izvaja kozmetolog. Kozmetolog, diplomiran na Fakulteti za farmacijo, je usposobljen strokovnjak za biološke osnove v človeškem telesu, vrste in sestavo različnih kozmetičnih izdelkov ter njihovega mehanizma delovanja na kožo.

  KAJ MI POVEDO REZULTATI MERITEV?

  Rezultati meritev parametrov kože podajo informacije o notranjem stanju kože. Glede na to lahko izberemo pravilno nego, izdelke in storitve prilagojenimi vaši problematiki.

  ALI MI ZGOLJ EN OBISK KORISTI?

  Že z enim obiskom analize kože, posvetu s kozmetologom in ugotovitvijo dejavnikom tveganja se boste ogromno naučili o osnovnih principih delovanja kože in stanju vaše kože. Z nadaljnjimi obiski bodo naši kozmetologi lažje spremljali proces izboljšanja stanja vaše kože in vam svetovali primerne tretmaje.

  KOLIKO ČASA TRAJA ANALIZA OBRAZA?

  Celoten postopek analize obraza in posveta s kozmetologom traja približno 70 minut.

  ALI LAHKO NA ANALIZO KOŽE PRIDEM Z LIČILI IN “MAKEUP-OM”?

  Aparat za analizo kože najbolj natančno prikazuje rezultate na čisti koži brez ličil. Če se le da, svetujemo, da kožo očistite 3 ure pred prihodom in ne nanašate ničesar.